Sidebar
Het befaamde ‘Plan Waterman’ nu als schitterend boek!

Waterman, Ronald E.
Naar een Integraal Kustbeleid via Bouwen met de Natuur
Delft, 2008
500 pagina’s. Ill. P.T.A. Liesting
ISBN 9789080522220
NEDERLANDSE EDITIE - Gebonden, met DVD-ROM: € 120,00 excl. BTW 6% en porto


Met trots kunnen wij melden, dat INDEX Books per 1 november 2008 de distributie verzorgt van de Nederlandse en de Engelse editie van het zg. Plan Waterman. Dit levenswerk van de alom gelauwerde Ir. Ronald Waterman is nu verkrijgbaar in boekvorm.

Het werd nog onlangs ten voorbeeld gehouden door de Deltacommissie o.l.v. oud-minister Veerman, en wordt inmiddels kamerbreed omarmd als dé duurzame toekomstvisie op de Nederlandse delta waarin kustverdediging en waterberging, landwinning, natuurontwikkeling en economisch gebruik, recreatie en energieopwekking samenkomen.

De edities zijn een toppunt van boekverzorging, rijk geïllustreerd, voorzien van transparante overlays en talloze kaarten, deels als foldout, schitterend gebonden en met een DVD-ROM verzonken in het
achterplat.
Het zijn niet alleen standaardwerken - bijvoorbeeld door een complete grafische en tekstuele beschrijving van de kustlijnen en havenbekkens op tientallen lokaties wereldwijd - maar ook ideale relatiegeschenken. Dit temeer omdat er ook een uitgave is voor Engelstalige lezers.

Maar in elk geval hoort elke gespecialiseerde, openbare en wetenschappelijke bibliotheek dit boek in zijn collectie te hebben. Het is een onuitputtelijke inspiratiebron op elk niveau, van scholier tot wetenschapper.

English Edition:
ISBN 9789080522237: Integrated Coastal Policy via Building with Nature : Sustainable Coastal Zone development + DVD-ROM / Waterman, R.E.; ill. Liesting, P.T.A. - Delft, 2008

Titel toegevoegd aan winkelwagen