Sidebar
Stratelligence Quarterly
Uit het voorwoord bij deel 1
De ervaring die Stratelligence in de afgelopen vijf jaar heeft opgedaan wilden wij graag delen door vanaf nu vier maal per jaar een informatieve en toegankelijke brochure te publiceren. Iedere editie behandelt een maatschappelijk relevant thema waar onze doelgroep, de kapitaalintensieve industrie, mee uit de voeten kan.

Dit initiatief past bij de missie van Stratelligence om de BV Nederland vooruit te helpen. Niet alleen door klanten met strategisch advies en onderzoek te helpen bij een weloverwogen en zorgvuldig beslissingsproces, maar ook door onze kennis en expertise te delen in de vorm van publicaties, bijdragen aan congressen, opleiding van studenten en ontwikkeling van bruikbare innovaties. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat betere en beter onderbouwde beslissingen bijdragen aan de kwaliteit van de samenleving als geheel.
 
 
Cover of Stratelligence Quarterly 1
Risicowaardering in de publieke sector
Stratelligence Quarterly 1 - november 2011
R. Reitsma & C.G. van Rhee
Leiden: Stratelligence BV; INDEX Books, 2011
ISBN 9789058000002
ISSN 2212-2796 (print) / 2212-280X (digitaal)
Paperback: EUR 19.90 incl. BTW en porto

Of teken in op de serie tegen de gereduceerde abonnementsprijs:
dit deel voor EUR 17.50 incl BTW en porto

“Risicowaardering in de publieke sector” is de eerste uitgave van de Stratelligence Quarterly. Deze reeks behandelt vier maal per jaar een maatschappelijk relevant thema uit de praktijk van Stratelligence in een informatieve en toegankelijke brochure.

Deze uitgave is bedoeld als houvast voor een gemiddelde buitenstaander, een betrokken beleidsmaker of besluitvormer om de discussie over de nu actuele discussie over een juiste risicowaardering te volgen en hieraan een goede bijdrage te leveren.

Klik hier voor alle gegevens.

"Dank je wel voor deze snelle service! Gistermiddag heb ik het boek ontvangen." - Monique Binkhuysen,  Hogeschool Utrecht

De bestellijst is nog leeg